Ovlašteni smo distributer Parker Hannifin proizvoda
Maksimirska 32
HR-10000 Zagreb

Bioprocesna i farmaceutska tehnologija

znanosti

Vrlo važno tržište za kompaniju Parker  je biofarmaceutski svijet. Mnogo nedavnih akvizicija rezultiralo je proizvodima koji su prilagođeni za ovo tržište. Posebno je relevantno za elektromehaničko (precizno) rukovanje tekućinom i plinom, filtriracijske procese i pneumatiku. Kao globalni proizvođač, Parker nudi mnoštvo integriranih, multi-tehnoloških proizvoda koji se usredotočuju na medicinski, farmaceutski i dijagnostički segment koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja kupaca, istovremeno poboljšavajući život i smanjujući rizik: farmaceutske proizvode, biofarmaceutiku, cjepiva, oftalmološke proizvode, ​​punjenje, fermentacija, automatizacija pakiranja.

Parker Hannifin razvija integrirane sustave, podsustave i komponente koji se koriste u instrumentima i uređajima za medicinske tehnologije, dijagnostiku i farmaceutske proizvode. Nudimo provjerena rješenja i stručnost u upravljanju tekućinom, kontroli fluida, filtraciji, razvoju materijala i kontroli temperature.

Saznajte više o našim rješenjima iz znanosti o životu i prednostima.

Parker domnick hunter ima gotovo 50-godišnje iskustvo u pružanju rješenja za filtriranje širokog spektra primjene na tržištu.