Ovlašteni smo distributer Parker Hannifin proizvoda
Maksimirska 32
HR-10000 Zagreb

Izmjenjivači topline

API Heat Transfer jedan je od najvećih proizvođača industrijskih izmjenjivača topline i sustava toplinskih transfera u svijetu. Danas, API Heat Transfer isporučuje svoje proizvode iz modernih tvornica smještenih u SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj i Kini te lokalno pruža prodajnu podršku svojim klijentima putem svjetske distribucije.

Schmidt-Bretten kompanija je prepoznata u industriji zbog svog inovativnog dizajna, izvanrednog učinka i pouzdanog servisa.

Kombinacijom više od 130-godišnjeg iskustva u prodaji >100 000 pločastih izmjenjivača diljem svijeta, učinila je API Schmidt-Bretten jednom od najkompetentnijih i pouzdanih partnera u industriji izmjenjivača topline. Dostupna je velika raznolikost u dizajnu SIGMA pločastih izmjenjivača različitih površina, žljebova, debljina ploča i brtvi za namjene po mjeri klijenata. Sa revolucionarnim sustavom pločastih izmjenjivača, isparivača i toplinskim sistemima, proizvodi iz SIGMA skupine zadovoljavaju potražnju svih segmenata tržišta u najboljoj izvedbi.