Ovlašteni smo distributer Parker Hannifin proizvoda
Maksimirska 32
HR-10000 Zagreb

Utjecaj situacije s COVID-19 na poslovanje

Potaknuti trenutnim zbivanjima koja uvelike utječu na protočnost roba i usluga, ne samo među državama članica EU i šire, već i unutar samih država pa tako i unutar Republike Hrvatske, TIM poduzeća Fering fit, kao lider u području obrade komprimiranog zraka, generatora dušika te procesnih filtracija u sklopu svojih djelatnosti u prehrambenoj i farmaceutskoj i ostalim industrijama, želi Vas obavijestiti kao postojećeg ili budućeg korisnika naših proizvoda i usluga o načinu na koji poslujemo.

Ovo se posebno odnosi na sva poduzeća, koji u svojim tehnološkim procesima imaju implementiran HACCP ili imaju validirane tehnološke procese da posebnu pažnju obrate na testiranja i pravodobne zamjene (preventivne, izvanredne ili redovne) apsolutnih filter elemenata, kao i načinu na koji ih izvode.

Kao ovlašteni dugogodišnji distributer kompanije Parker Domnick Hunter u području procesnih filtracija, već 25 godina nudimo sigurnost, pouzdanost i kvalitetu u konzultiranju i dobavi procesne opreme u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

Dobro znamo da je imperativ takvih proizvodnih procesa sigurnost i sljedivost u kojoj nema mjesta spekulacijama i pogreškama jer se radi o dobrima namijenjenim za ljudsku konzumaciju.

Shodno tome želimo Vas obavijestiti da je proizvodnja kompanije Parker Domnick Hunter isključivo pozicionirana u Europi, odnosno Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Češkoj Republici. Time je osigurana proizvodnja i brza dobavljivost procesne opreme koja podliježe svim zakonima, ISO normama i certifikatima Europske unije.

Ovim putem koristimo priliku savjetovati Vam da iz sigurnosnih razloga i prilika provjeravate  postojeće proizvodne procese i opremu. U okviru tehničko/servisne službe imamo oformljen tim i laboratorij za testiranje apsolutnih procesnih filtera kako ne bi došlo do eventualnih zastoja i mikrobiološke kontaminacije zbog nedovoljne kvalitete i produženih rokova dobave opreme.

Također stojimo na raspolaganju savjetima i sugestijama ukoliko se nađete u problemima s opremom koja spada u naš djelokrug (kompresora, obrade komprimiranog zraka, generatora dušika te procesnih filtracija) a nije u našem portfelju. Ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ovome bi svakako dodali, i mogućnost isporuke generatora dušika naše proizvodnje koji se koriste za čuvanje prehrambenih namirnica u modificiranoj atmosferi kao tržišni lider na tom polju.

Osiguranje kvalitete proizvoda je ono što radimo najbolje.

Za sva pitanja i savjete stojimo na raspolaganju.

Vaš

Fering/Filtec Tim